Mopoihin ja moposkoottereihin liittyvät jutut joille ei ole omaa aluetta. Myös mopoväen ajovarusteet.

Pojan pojan derbi

15.11.2017 19:44

Morjesta!

tuossa serkku pojan jarkon kanssa alotetti pojan pojan derbin rojektointi. Ollaa ny laitettu kate tarrat ja vähä lisää kuristuksia putkee ni ny kulukkee se 40. Poja poika kans ehrotti jos pistettäs uutta tankoa tulille ni tua kiinan protaper tankot on aika makosa hintasia et sellasta tässä aateltu. kans ollaa mietitty jos nuo ruosteet pyörästä ottas poijjes muttaku millää ei jaksas.
Kans tota poija poija derbiä o tultu testailtua ni iha kivalta tunttuu ajjaa ny vaa hiuka vaihees täs rojektoinnista.
tuo Matias joka tosiaa o se poija poija ni täyttääpi tuossa kevää puolella 15 ni se on suuri piirtei 170cm ni ajatteltii jarko kanssa hiuka madaltaa pyörää ja pistää vihriät ledit alle että saa sitte kylillä huomiota ja tytöt tykkää ;)
Hiuka sil poja pojal on huno tuuri noitte naiste kanssa ku isäsä on hiuka luuseri näitte asioide kans ni isääsä tullu.
Mutta jos teillä tulleepi tuossa derbii mitää ehrotuksia lissää et mite sitä oikee rojektois ni tulis oikea makoisa pyörä ;)
ollaa tähä asti aika ylyppeitä tuotannoksesta pistettii tosiaa iha derbi omat katetarrat ku ei mitää joulukuusta siitä kuiteskaa aateltu tehä.

Tässä pyörä tällä hetkellä:
Kuva

Re: Pojan pojan derbi

15.11.2017 19:56

Tälläisiä postauksia kaipaan lisää, että vanhemmatkin ihmiset jaksavat näiden pärrien parissa itselläkin vielä kiinnostus katossa, koska onhan nämä aika hauskoja vehkeitä.
t.Pasi ;)

Re: Pojan pojan derbi

15.11.2017 19:57

Pasi kiitos rakentavasta kommentista! tuo lisä motivaatiota tuota pärrää laitella jarkon kanssa nuin 200e menny jo vähä käy kalliiks ku ei hirviästi töitä ole! :)

Re: Pojan pojan derbi

15.11.2017 19:59

Itse näissä hommissa en ole välittänyt rahasta vain lopputuloksesta toivottavasti matias saa hyvän pelin alle, että kilometrejä kertyy hyvin ja fiilis katossa itse kyllä näitä derbejä suosin, koska itsellä pelittänyt aivan mainiosti!

Re: Pojan pojan derbi

15.11.2017 22:43

http://home.tamk.fi/~bosto/derbi/ Tutun näköne kuva pojjjiila ;)

Re: Pojan pojan derbi

16.11.2017 3:21

Mukavat piristykset mitä voi laittaa pyörään, jonkin sortin smoto lokari? Tiedä sitten sopiiko kun enskarenkaat on alla, tangonpääpainot, alakauttainen peili.

Re: Pojan pojan derbi

8.2.2018 13:21

Itse puuhaan 14v poikani CPIn (sx50) kimpussa. Pitää opettaa työkalujen käyttöä ja 2T tekniikkaa seuraavalle sukupolvelle.
Sama homma täälläkin, eli päinvastoin kun yleistä, niin nopeuden pudotus on nyt työn alla.
-Pasi