Mopoihin ja moposkoottereihin liittyvät jutut joille ei ole omaa aluetta. Myös mopoväen ajovarusteet.

Gas Gas ec 50 rookie (morini)

22.7.2017 2:05

Tuli tuossa osettua gassu no kyllähä sillä jonkin verran ehti ajaa kunnes rupes vikoja ilmenenmää, Oli käynnistymisen kanssa ongelmia, Mutta selvisi tulpan ja tulpan hatun vaihdolla.
Sitten ilmeni että jäähdyttimen letku, Joka lähtee vesipumpulta ja menee koneeseen niin oli halki ja heitti vedet siitä pihalle. Pitäisi uusi jostain saada ja olen selannut jo joitakin sivuja läpi. Pitäisi vissiin ostaa joltain käytettynä ku taitaa olla nuo gassun osat aika harvassa.
Mutta sitten toiseen asiaan tossa meinasin että talven aikana voisin ostaa tuoho 75cc sylkän ni mikä olisi siihe sitte semmone sopiva kaasari, niin ja meneekö toho moriniin suoraan tuo tpr vforce 3? ajattelin että vois olla siihe sitte joku 85cc yz: tan putki shorty änkällä. Jonkun väriseks aattelin myös pistää et olis tommone pieni projekti mieles.
Olis hyvä jos kertositte jotai sivuja mistä sais gassuun osia taikka jos on teillä myydä jotain gassun osia esim. se letku vesipumpulle ja voi vaikka jotai vähä ajettua hyvä kuntosta 75cc sylkkää tarjoilla.

Re: Gas Gas ec 50 rookie (morini)

23.7.2017 13:07

Jäähdytysletkuja löytyy ainakin motonetistä ja joku 21mm mieluiten pwk kaasari riittää jollet mitään tappivirejä rupea laittamaan.

Re: Gas Gas ec 50 rookie (morini)

23.7.2017 19:59

Etsiydy mopopuolelle valmiisiin viestiketjuihin tai mallikohtaiseen keskusteluun.