Tekniikkaan liittyvä yleiskeskustelu, joka ei ole mallikohtaista vaan laajempaa.

Alueen säännöt

Apua löytyy myös tietopankista!
Jotta keskustelussa vältyttäisi samojen asioiden toistamiselta, katsothan aluksi mitä tietoa tietopankista löytyy!
Lähetä vastaus

Apua otetaan vastaan

21.8.2020 16:28

Mopo lähtee laakista käyntii kuulostaa ihan hyvältä lukuun ottamatta että tyhjäkäynti ei toimi. Mutta kun lähtee ajaan niin sammuu automaattisesti 50-500m sisään. Onko kyse yksin kertaisesti vain tulpasta vai voisko vika johtua siitä että kampiakselin staattorin puoleinen stefa vuotaa jäähäreitä. Mitä sille vois tehä kun sitä stefaa ei ulos saa muuten kun avaamalla lohkot eikä millään jaksais kun just projektin myötä kasattu. Lisääntyykö onglmat jos työntäis vaan syvemmälle? :eek:

Re: Apua otetaan vastaan

21.8.2020 23:13

Derbiukko22 kirjoitti:Mopo lähtee laakista käyntii kuulostaa ihan hyvältä lukuun ottamatta että tyhjäkäynti ei toimi. Mutta kun lähtee ajaan niin sammuu automaattisesti 50-500m sisään. Onko kyse yksin kertaisesti vain tulpasta vai voisko vika johtua siitä että kampiakselin staattorin puoleinen stefa vuotaa jäähäreitä. Mitä sille vois tehä kun sitä stefaa ei ulos saa muuten kun avaamalla lohkot eikä millään jaksais kun just projektin myötä kasattu. Lisääntyykö onglmat jos työntäis vaan syvemmälle? :eek:No koita nyt ainakin ekana se tulppa vaihtaa, ainakin yksi asia poissuljettu. Ootko kaasarista ensinnäkin sätänyt tyhjäkäyntiä? Tuota en kyllä käsitä miksi kampiakselin magneeton puoleinen stefa vuotaisi jäähäriä? Eikös se ole siinä vain tiivistämässä ettei ilmaa pääse väärää kautta kampikammioon? Kuulostaisi omaan korvaan jotenkin enemmän bensaongelmalta. On toki mahdollista että magneeton puolen stefa vuotaa ja siksi käy huonosti... :s

Re: Apua otetaan vastaan

22.8.2020 12:20

Taitaa olla niin, että sulla vuotaa kannentiiviste, sekä se magneeton puolen stefa. En ymmärrä miten muuten jäähdytysnesteet pääsisi vuotamaan magneeton puolelta.

Molemmat kannattaa tietenkin laittaa kuntoon niin pian kuin mahdollista.

Ja kyllä sen stefan ulkoapäin saa vaihdettua. Vauhtipyörä, staattori ja pohjalevy pois edestä ja sen jälkeen pari puuruuvia stefaan ja vedät ulos.

Sitten vaan uusi stefa paikoilleen.

Re: Apua otetaan vastaan

22.8.2020 20:59

kasikymppitapsa kirjoitti:Taitaa olla niin, että sulla vuotaa kannentiiviste, sekä se magneeton puolen stefa. En ymmärrä miten muuten jäähdytysnesteet pääsisi vuotamaan magneeton puolelta.

Molemmat kannattaa tietenkin laittaa kuntoon niin pian kuin mahdollista.

Ja kyllä sen stefan ulkoapäin saa vaihdettua. Vauhtipyörä, staattori ja pohjalevy pois edestä ja sen jälkeen pari puuruuvia stefaan ja vedät ulos.

Sitten vaan uusi stefa paikoilleen.Tai sitten kun on koneremppaa tehty niin on kannentiiviste jäänyt huonosti ja ei tiivistä. Vaihto onhan se eniveis menee kun auki käyttää.

Re: Apua otetaan vastaan

23.8.2020 11:31

Pointtihan oli se, että todennäköisesti vuotaa kannentiiviste, sekä kampuran magneetonpuolen stefa. Oli vuotoon johtanut syy sitten mikä tahansa.

Vaihtoon menee molemmat, mutta ei ole vaikea homma kumpikaan.

Re: Apua otetaan vastaan

23.8.2020 22:05

kasikymppitapsa kirjoitti:Pointtihan oli se, että todennäköisesti vuotaa kannentiiviste, sekä kampuran magneetonpuolen stefa. Oli vuotoon johtanut syy sitten mikä tahansa.

Vaihtoon menee molemmat, mutta ei ole vaikea homma kumpikaan.Niino Juu :lol:
Lähetä vastaus