Kysymyksiä ja tietoa korjauksesta, virityksestä, kuristusten poistosta, huollosta yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain tekniikkaa käsitteleville aiheille, muut aiheet kuuluvat yleiskeskusteluun!

Tällä alueella keskustellaan tekniikasta yleisellä tasolla. Huomaathan että tekniikkakeskusteluille jotka koskevat vain kaksi- tai nelitahtisia malleja on omat alueensa!

Potrzebuję giełdy z niskimi prowizjami – co możecie polecić?

3.6.2025 0:44

Szukam platformy do zakupu i sprzedaży kryptowalut, gdzie nie będę przepłacać na prowizjach. Interesuje mnie przejrzysty cennik, brak ukrytych opłat i możliwość szybkich transakcji. Czy macie jakieś konkretne propozycje?

Re: Potrzebuję giełdy z niskimi prowizjami – co możecie pole

3.6.2025 0:53

W kwestii niskich opłat i przejrzystych zasad naprawdę warto sprawdzić https://polishcrypto.exchange/. Korzystam z tej giełdy już od jakiegoś czasu i jeszcze się nie zawiodłem. Cennik jest jasno przedstawiony, a prowizje konkurencyjne nawet w porównaniu do dużych graczy. Dodatkowo za transakcje w PLN nie ma żadnych dodatkowych opłat, co bardzo ułatwia życie. Przelewy są szybkie, a platforma nie ma problemów z wypłatami. Czuję, że moje środki są tam bezpieczne, a sam handel odbywa się sprawnie. To dobra opcja dla osób, które nie chcą tracić na zbędnych kosztach.