Kysymyksiä ja tietoa korjauksesta, virityksestä, kuristusten poistosta, huollosta yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain tekniikkaa käsitteleville aiheille, muut aiheet kuuluvat yleiskeskusteluun!

Tällä alueella keskustellaan tekniikasta yleisellä tasolla. Huomaathan että tekniikkakeskusteluille jotka koskevat vain kaksi- tai nelitahtisia malleja on omat alueensa!

Ei kipinöitä monien korjausten jälkeen

17.7.2023 18:36

Kirjoitin tänne kaksi viikkoa sitten kahdesta ostamastani pacer deluxista. Ne ovat vuodelta 76 ja niissä on m01-moottorit. Lopulta sain sellaisen käynnistymään, kun olin rakentanut uudelleen hiilihydraatin, puhdistanut säiliön ja vaihtanut sytytystulpan. Se vaati kuitenkin paljon muuta työtä, ja olen käyttänyt viimeiset kaksi viikkoa vaihtaen vaijereita, renkaita, puhdistaen ja pakkaamalla laakereita, puhdistaen ja voitelemalla ketjua ja vaihtaen öljyä. Tein ensimmäisen yritykseni aloittaakseni sen tänään saatuani kaikki työt valmiiksi, mutta minulla ei ollut onnea. Olen yrittänyt liikuttaa kytkinvipua ja polkea useissa eri asennoissa. Onko mahdollista, että oikosuluin jotain tai löysin maadoituksen pujotessani kaapeleita rungon läpi? Olen täysin poissa ideoista, ja tämä pyörä kipinöi ilman ongelmia ennen kuin aloitin tämän kaiken. Kaikki neuvot olisivat todella tervetulleita!

Re: Ei kipinöitä monien korjausten jälkeen

18.7.2023 17:46

Jos pyörässä on magneto, sinun pitäisi maadoittaa se sammuttaaksesi sen. Joten tämä tarkoittaa, että jos se on maadoitettu, se ei toimi. Ehkä poista kelan kansi ja irrota siihen liitetyt pienet johdot. Tuo pieni johto on luultavasti maadoitusjohto, joka menee tankoihin. Se voi olla puristuksissa tai oikosulussa jossain.