Kysymyksiä ja tietoa korjauksesta, virityksestä, kuristusten poistosta, huollosta yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain tekniikkaa käsitteleville aiheille, muut aiheet kuuluvat yleiskeskusteluun!

Tällä alueella keskustellaan tekniikasta yleisellä tasolla. Huomaathan että tekniikkakeskusteluille jotka koskevat vain kaksi- tai nelitahtisia malleja on omat alueensa!

Ensimmäinen moottoripyörä etsimässä jotain kevyttä

10.6.2023 15:18

Hei kaverit,

Etsin kevyttä moottoripyörää aloittelevalle ajajalle, käytän pyörää töihin ja töihin ma-pe ja viikonloppuisin ulkoilemiseen.

Re: Ensimmäinen moottoripyörä etsimässä jotain kevyttä

28.6.2023 11:49

A great article, With lots of information in it, These articles keep users interested in the site and keep sharing more. Thank you very much! If you have more time, please visit: dordle

Re: Ensimmäinen moottoripyörä etsimässä jotain kevyttä

29.7.2023 11:09

Se voi olla fiksuinta. Pelkästään pyörältä nouseminen ja vahingon jättäminen voi olla parempi. Ei koskaan tiedä, saatat paniikkiin ja pysähtyä, kääntyä liian pitkälle ja saada pyörän takaosaan osumaan jne. Päivän päätteeksi tämän jätkän nopea ajattelu pelasti hänet. Hän muisti, että se oli vain pyörä. Niin monet ihmiset voisivat pelastua lento- ja pyöräonnettomuuksilta, jos he vain lähtisivät ulos sen sijaan, että yrittäisivät pelastaa ajoneuvoa. En nyt sano, että sinun pitäisi aina vain hypätä alas lol, mutta joskus on parasta saada kehosi pois sieltä.