Kysymyksiä ja tietoa korjauksesta, virityksestä, kuristusten poistosta, huollosta yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain tekniikkaa käsitteleville aiheille, muut aiheet kuuluvat yleiskeskusteluun!

Tällä alueella keskustellaan tekniikasta yleisellä tasolla. Huomaathan että tekniikkakeskusteluille jotka koskevat vain kaksi- tai nelitahtisia malleja on omat alueensa!

paras aloittelija mopo?

24.5.2023 1:47

joten olen ollut kiinnostunut hankkimaan itselleni mopon huvin vuoksi, en käytännön käyttöä varten, ja tarvitsen apua päättäessään, mitkä mallit ja tavarat. Olen vielä aloittelija, joten cc:n pitäisi heijastaa sitä

Olen todella kiinnostunut puchista, erityisesti puch maxista, ja olen lukenut, että ne ovat hyviä aloittelijamopoja, mutta en tiedä miltä vuodelta ostaa? kuin joku vuosi 1977, 80-luvulla tai mitä tahansa. onko sillä väliä?

myös kuinka paljon aikaa ne ovat? kuten ne hajoavat paljon?

Kiitos :)

Re: paras aloittelija mopo?

25.7.2023 18:15

Tomos, Puch, Honda hobbit tai mikä tahansa pyörä V1-moottorilla olisi hyvä alku. Suosittelen näitä merkkejä, koska niillä on suuri valikoima helposti saatavilla olevia osia sekä paljon videoita ja ohjeita verkossa. Toki on olemassa monia muita pyöriä, mutta niillä on vain vähemmän jälkimarkkinoiden tukea tai niitä on vaikeampi työstää. Suosittelen vahvasti pysymään kaukana Batavusista, sankareista, enkelistä tai yrityksistä, joita et löydä verkosta. Ne ovat vain paljon enemmän työtä uudelle ratsastajalle, joka turhautuu helposti.