Kysymyksiä ja tietoa korjauksesta, virityksestä, kuristusten poistosta, huollosta yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain tekniikkaa käsitteleville aiheille, muut aiheet kuuluvat yleiskeskusteluun!

Tällä alueella keskustellaan tekniikasta yleisellä tasolla. Huomaathan että tekniikkakeskusteluille jotka koskevat vain kaksi- tai nelitahtisia malleja on omat alueensa!

YAMAHA Wr 125X 2013 starttiongelma

15.4.2023 12:09

Terve,

Kysytään viisaammilta, kun en itse saa selväksi.. Prätkä vapaalla, starttaa normaalisti ja lähtee normaalisti käyntiin.. Kytkin pohjaan, ja koettaa laittaa vaihdetta silmään niin kone sammuu.. Eli kytkin ei jostain syystä ota, kytkimen katkaisija mitattu ja toimii... Olisiko hyviä ideoita mistä l'ähteä etsimään vikaa..?

Re: YAMAHA Wr 125X 2013 starttiongelma

27.7.2023 12:44

Vaikea sanoa, koska se riippuu moottorin ominaisuuksista, mutta yleensä pienitilavuuksisilla pyörillä on huipputeho kierroslukualueen huipulla. Ellei hän lyö punaviivaa ennen kuin hän lopettaa kiihtymisen, on todennäköistä, että suurempi hammaspyörä edessä ei tee pyörästä nopeampaa.

Re: YAMAHA Wr 125X 2013 starttiongelma

5.1.2024 12:39

Extensive delineation of the issues is present, accompanied by a profusion of transparency and integrity. Undoubtedly, the possession of the information confers an advantage. Does my website generate a tremendous amount of revenue? Kindly review the following: retro games

service provider

16.3.2024 10:17

Hence, we promise to satisfy you in every sexual aspect. You will get full pleasure here without comprising your sexual demands. Different types of our Escort Service in Goa are discussed below.