Kokemukset, mielipiteet, mallikohtaiset kysymykset yms piikkeihin liittyvä...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu kevytmoottoripyöriin liittyvälle yleiskeskustelulle, kaikki tekniikkaan liittyvä omalle alueelleen!

Koliko košta IKEA dostava?

1.2.2025 14:41

Kupio sam nameštaj u Ikei i sada tražim povoljnu opciju za prevoz do kuće. Zanima me IKEA dostava cena, jer bih želeo da pronađem kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Takođe, ako neko zna da li postoji mogućnost montaže uz dostavu, bio bih zahvalan na preporuci.

Re: Koliko košta IKEA dostava?

1.2.2025 14:45

Nedavno sam koristio uslugu https://transporttereta.com/dostava-ikea/ i mogu reći da su vrlo profesionalni i povoljni. Njihova IKEA dostava cena je među najboljima koje sam pronašao, a pored toga, nude i opciju montaže. Rade 24/7, što je veoma praktično, i dostava je bila brza i sigurna. Ako želite kvalitetan prevoz nameštaja iz Ikee po pristupačnoj ceni, definitivno ih preporučujem!

Re: Koliko košta IKEA dostava?

6.2.2025 7:52

Da biste dobili preciznu informaciju o ceni dostave za Vaš konkretni slučaj, najbolje je da kontaktirate Sprunki Pyramixed direktno IKEA robnu kuću ili da posetite njihovu veb stranicu. Tamo možete pronaći kalkulator troškova dostave ili se raspitati kod njihovih оператера.