Kokemukset, mielipiteet, mallikohtaiset kysymykset yms piikkeihin liittyvä...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu kevytmoottoripyöriin liittyvälle yleiskeskustelulle, kaikki tekniikkaan liittyvä omalle alueelleen!

Kevarimanki

28.2.2020 19:21

Mites tää nyt pelaa. Voiko normaali mopo mankin rungon rekisteröidä kevariksi? Ja mistä näitä kevarimanki runkoja löytää?
Vai meneekö ns. mopomankin tankki ja penkki 125cc mankiin,
ei oikein se vakio 125cc mankin ulkonäkö houkuttele. :D
Miten saisin semmoisen mopomankin näköisen kevarimankin?

Re: Kevarimanki

29.2.2020 0:00

Mopoa ei saa A1 luokkaan rekisteröityä. Muuten ku, että ostat vanhan rungon jossa on A1 paperit,

Re: Kevarimanki

2.3.2020 15:16

Skyteami otti kevarimonkeyn tuotantoon vissii 2007 ja se oli pitkälti identinen mopo monkeyn kanssa. Mut 2018 tai noihin aikoihin se uudistu eli tuli ruisku (EFI), led valot jne koska moottoripyörien (myös kevarien) pitää täyttää Euro 4 normit mitkä tuli 2018. Oletan et mopomonkeyn osat kävis tohon kevarimonkeyhyn mut en mee varmaks sanoo mut modaamalla jos ei muuten tai sit etit semmosen vahemman kevarimonkeyn.
Niitä kevarimonkeytä löytää siltä mistä muitakin kevareita ja mopoja. En tiiä miten monkeyt.net on toiminnassa nykyään mut siellä vois olla keskustelua ja jopa myynnissä jotain.

Paitsi jos kevarimonkeyllä tarkotat Hondan kevarimonkeytä nii sit en osaa mennä sanoo... :roll:

E: Monkeyt.net keskustelupalsta ei ainakaan tällä hetkellä ole toiminnassa vaan siellä lukee "Foorumia päivitetään (18.10.2019)", joten ainakaan tällä hetkellä sieltä ei löydy mitään :s