Tiedotteita moottoripyöräilyyn liittyen, kuten talvisäilytyspaikat ja varastetut pyörät

Helsinki MopoGP 2015 Tattarisuon karting-radalla 29.8.2015

19.8.2015 20:29

Helsingin Moottoripyöräilijäkerho – HMPK ry järjestää 29.8.2015 perinteisen  mopojen kestävyysajon - Helsinki MopoGP:n - Tattarisuon karting-radalla. Kilpailu ajetaan endurance-tyyppisenä 6 tunnin ajona, jossa kilpailuvälineinä ovat viritetyt mopot. Kussakin joukkueessa on 3-4 kuljettajaa, joiden kaikkien on ajettava kisan aikana. Kilpailijoilla on oltava voimassa oleva kilpailulisenssi.

Helsinki MopoGP on myös Mopoendurance Cupin päätösosakilpailu. Cupin yleiskilpailun pääpalkintona on tietysti – mopo! Katso lisää http://www.mopoendurance.com/endurance/ ... ennoet.php

Päivä alkaa harjoittelulla ja aika-ajolla klo 9-11. Varsinainen kilpailu ajetaan klo 12-18. Palkintojenjako on n. klo 18.45.

Kilpailukäyttöön hyväksytään Suomen tieliikennerekisteriin hyväksytty ja tieliikennekäyttöön tarkoitettu mopo. Mopon ei tarvitse olla tieliikennekäyttöisessä kunnossa kilpailuhetkellä, mutta mopon tulee täyttää yleiset SML:n (Suomen Moottoriliitto ry) turvallisuusmääräykset.

Tarkemmat säännöt, yhteystiedot, kuvia aiemmista kilpailuista ym. http://www.mopogp.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Helsinki- ... 1139704450

Yleisöllä on vapaa pääsy tapahtumaan. Alueella on myynnissä kahvia, virvokkeita, grillimakkaraa ja ranskalaisia. Kaikki portilta ilmaisen rannekkeen ottavat osallistuvat arvontaan, joka suoritetaan paikalla olevien kesken klo 15.00.

Päivän aikana on myös paljon muuta mielenkiintoista ohjelmaa: mopojen hidasajokilpailu, polkuautorata, HMPK:n Vapepa-ryhmän esittelypiste jne. Katso tarkemmin http://www.mopogp.com