Tiedotteita moottoripyöräilyyn liittyen, kuten talvisäilytyspaikat ja varastetut pyörät

Tampereen AutoCenterissä maksuton Makkaratiistai 20.5.2014!

19.5.2014 13:57

Huippusuosion saavuttanut AutoCenterin Makkaratiistai starttaa prätkäkauden Tampereella tiistaina 20.5.2014!

Makkaraklubiin liittyminen on maksutonta ja ilmaisen pikkupurtavan lisäksi klubin jäsenet saavat erityisetuja esim. varusteostoksista ja huolloista.
Makkaratiistain aikana osaava myyntihenkilökuntamme on paikalla ja voit päivittää ajovarusteesi tai moottoripyöräsi uudempaan tai varata tarvitsemasi huolto- / korjausajan MP-huollostamme. Illan aikana paikalla on DJ ja useimpina iltoina myös muuta ohjelmaa.

AutoCenterin järjestämä Makkaratiistai aloitti taipaleensa kesällä 2011. Maksuttomaan Makkaraklubiin liittyi ensimmäisenä kesänä yli 800 henkilöä ja 2012 ylitettiin 1200 jäsenen raja heti alkukesästä. Viime kesänä kauden päätteeksi jäsenmäärässä päästiin jo komeasti yli 2000 jäsenen! Parhaimmillaan Makkaratiistai on kerännyt kokoon yli 600 motoristia ja noin 500 pyöräkuntaa
nauttimaan kesäillasta ja tutustumaan AutoCenterin valikoimiin.

Tapaamisen tarkoitus on nimenomaan kerätä samanhenkisiä moottoripyöräilijöitä yhteen verkostoitumaan ja vaihtamaan alan uusimpia kuulumisia. Tampereen Lielahdessa pidettävän kokoontumisen kaukaisimmat vieraat saapuivat viime vuonna Oulusta. Tänäkin vuonna kauimpaa saapuneelle on talon puolesta luvassa palkinto!

Tavoitteena on nostaa Makkaraklubin jäsenmäärä tämän kesän aikana yli
2500:aan ja järjestää klubilaisille tapahtumia ja yhteistäaktiviteettia.

Makkaratiistai kerää yhteen ja ruokkii nälkäisiä motoristeja tulevasta aina ennakkoon ilmoitettuina tiistai –päivinä, satoi tai paistoi. Lisätietoa kunkin tiistain tapahtumista ja jäsenyydestä löydät AutoCenterin Facebook-sivulta ja www.autocenter.fi/makkaratiistai

Tervetuloa tänäkin kesänä herkuttelemaan AutoCenteriin Lielahteen, Taninkatu 12, tiistaina klo 18-20!