Tiedotteita moottoripyöräilyyn liittyen, kuten talvisäilytyspaikat ja varastetut pyörät

Grand Pappa Nationals 2012

19.3.2012 21:23

Tervehdys mopoväelle

Grand Pappa Nationals järjestetään tänä vuonna 11.8 Kalajoen lentokentällä.
Mukana on viime vuodesta tutut luokat, mutta luokkien sääntöjä vois hieman tarkentaa.
Löytyykö tältä foorumilta sääntönikkareita, jotka haluaisivat jeesata säännöt kohilleen?
Haen myös talkooväkeä mm. kilpailujohtajaa, katsastusmiehiä ym porukkaa kisapäiväksi.

Tämän vuoden tapahtumassa tulossa mm. Ruohonleikkurien ekat viralliset kiihdytyskisat, paljutynnyreillä kiiihdytellään myös ja paljon muuta mukavaa on tiedossa.

Iltaohjelmaan aiomme panostaa kansallisesti tunnettuihin bändeihin, joten varailkaahan mökkejä, hotellihuoneita tai leirintäaluepaikkoja ajoissa. Tutkimme paraikaa mahdollisuutta lentokenttäalueella yöpymiseen.

Olemme perustaneet tapahtuman tueksi yhdistyksen Grand Pappa Team ry, jonka kautta on mahdollisuus saada alennuksia kilpailumaksuihin, majoituksiin, pääsylippuihin sekä tuotteisiin tapahtumapaikalla. Lue tarjouksistamme http://www.grandpappa.fi.

Kaudelle 2013 on suunnitteilla kilpailusarja, joka alkaa helmikuussa Kalajoen jääkiihdyttelyllä, jatkuu 3-4 paikkakunnalla ympäri maata päättyen elokuiseen finaaliin Kalajoella. Haemme porukkaa itä- ja etelä-Suomesta yhteistyöhön järjestäjiksi kahteen eteläiseen sekä yhteen itäiseen paikkakuntaan.
Ideoita sarjasta sekä kilpailupaikkakunnista vastaanotetaan. Mopokerhoille oiva tilaisuus saada lisätienestejä

Kannattaa seurata ilmoitteluamme kotisivuillamme http://www.grandpappa.fi sekä Facebookissa https://www.facebook.com/GrandPappaNationals
Facebook sivulla arvomme jokaisen kuun viimeisenä viikonloppuna VIP-paketin tapahtumaviikonlopun ajaksi. Paketti sisältää mökkimajoituksen, ruokailun sekä tietty liput tapahtumaamme.
Tuolta voi katsoa viimevuotista menoa http://www.sub.fi/ohjelmat.shtml/duudsonit_tuli_taloon/jakso5

Ottakaahan yhteyksiä

Re: Grand Pappa Nationals 2012

3.8.2012 13:08

Hei vaan kaikille!

Grand Pappa 2012 järjestelyt ovat jo lähes loppusuoralla, tapahtumaanhan on aikaa enää viikko! Aika huikeita ajokkeja on paikalle tulossa, saadaan jännä ja mieleenpainuva kisakokemus!

Aikataulut sekä lipunmyynti: http://grandpappa.fi/index.php/liput-ja-aikataulut
Kisaan ilmoittautuminen/ohjeet: http://grandpappa.fi/index.php/ilmoittaudu

Huom! Kisaan voit ilmoittautua normaalin ennakkoilmoittautumishintaan 20e vielä torstaihin 9.8.2012 mennessä!

Ilmoittautuminen mieluiten sähköpostilla, info@grandpappa.fi

Vapaita paikkoja on tarjolla pappamopo-, mopo-, mönkijä- ja leikkuriluokista. erityisesti Street Mopo ja Pro Street mopo -luokkiin on vielä hyvä mahdollisuus päästä osallistumaan.

Älä siis ujostele vaikka ajokkisi ei olisikaan tappiin trimmattu, maltillisemmallakin laitteella voi tulla maailmanmestariksi!

Nähdään!

www.grandpappa.fi

Re: Grand Pappa Nationals 2012

13.6.2013 19:35

Ei taida tänä vuonna olla tätä tulossa, mutta onko muita kiihdytyskisoja mopoille Suomessa? Olisi yksi turbotettu PV 1/8 mailin suoraa vailla ;)