Keskustelua Motot.netin uutisten aiheista.

Alueen säännöt

Huom! Varsinaiset uutiset sijaitseva kokonaisuudessaan uutisosiossa, ei foorumilla.
Voit klikata itsesi uutisen sivulle viestiketjun aloitusviestin linkistä

Juhla-Päitsi tarjoaa uutta ja vanhaa

1.1.2015 15:02

Uutinen: Juhla-Päitsi tarjoaa uutta ja vanhaa

80. Päijänteen ympäriajo lähestyy. Juhlavuoden kunniaksi järvi kierretään perinteitä kunnioittaen, mutta mausteina on jälleen sekä jotain uutta että myös tuulahdus menneiltä vuosilta.

21.- 22.3. ajettavasta kilpailusta jaetaan kahdet SM-pisteet, joten mukana nähdään kotimainen endurokärki. Lähtö ja yötauko ovat tuttuun tapaan Vierumäellä ja maali sunnuntaina Helsingissä.

Uusvanhaa kilpailussa on Classic-luokka, johon saa osallistua vuonna 1987 tai aikaisemmin valmistetulla moottoripyörällä. Partioajosta on tiputettu ”kolmas pyörä” pois, joten pyöreitä vuosia voi juhlistaa kaverin kera, tai vaikkapa isä-poika tai äiti-tytär kokoonpanolla.

Kilpailijoiden toivoma yhteishuolto palaa entistä ehompana helpottamaan osallistumista ja alentamaan kustan... Lue uutinen!


http://www.motot.net/uutiset/2015/01/juhla-paitsi-tarjoaa-uutta-ja-vanhaa/

Re: Juhla-Päitsi tarjoaa uutta ja vanhaa

5.1.2015 20:24

Olis makeeta jos näitä pariajoja olis muulloinkin. Yhtenä tavoitteena on kiertää Päitsi yhden tai kahden kaverin kanssa, mutta tänä vuonna ei todellakaan olla siinä vaiheessa että olisi fiksua mennä ajamaan. Toivottavasti meikäläisenkin unelma joskus toteutuu :roll: