Keskustelua Motot.netin uutisten aiheista.

Alueen säännöt

Huom! Varsinaiset uutiset sijaitseva kokonaisuudessaan uutisosiossa, ei foorumilla.
Voit klikata itsesi uutisen sivulle viestiketjun aloitusviestin linkistä

Kallio jäi kymmenyksen palkintopallista

15.6.2014 18:09

Uutinen: Kallio jäi kymmenyksen palkintopallista

Toisesta lähtöruudusta Moto2-kauden seitsemänteen osakilpailuun Espanjan Barcelonassa startanneen Mika Kallion kisa ei tuonut toivottua palkintopallipaikkaa.

Hyvän startin ottanut ja heti lähdöstä kärkeen kiilannut Marc VDS -tallin suomalaiskuljettaja pystyi pitämään kärkipaikkaa hallussaan vain hetken, kunnes joutui luovuttamaan sen kotiyleisönsä edessä ajaneille kilpakumppaneilleen. Maaliviivan Kallio ylitti lopulta neljäntenä.

- Rengasongelmia, rengasongelmia, niin kuin vähän pelkäsimme, Kallio kirosi.

- Takarengas toimi hyvin ensimmäiset 5-6 kierrosta, mutta sen jälkeen pito alkoi heikentyä. Kierrosajat tippuivat sekunnilla ja kisa oli pelkkää selviytymistaistelua. Harmittaa totta kai ihan pirusti, ei se mennyt yhtään niin kuin piti.

Huonosti 13. ... Lue uutinen!


http://www.motot.net/uutiset/2014/06/kallio-jai-kymmenyksen-palkintopallista/

Re: Kallio jäi kymmenyksen palkintopallista

5.5.2023 10:16

When it comes to improving your credit score, improve credit history is an invaluable resource. The site offers expert advice and practical tips on how to enhance your credit rating, opening the door to better loan terms and lower interest rates. The guidance provided on this website has had a profound impact on my financial well-being and has been essential in helping me achieve my goals.