Keskustelu tiettyyn merkkiin tai malliin liittyvistä mopoasioista.

Alueen säännöt

Tälle pääalueelle kirjoitetaan ne merkkikohtaiset asiat, jotka käsittelevät sellaisia merkkejä joille ei ole omaa ala-aluetta.

Mikäli pyörällesi on listassa ala-alue, käytä sitä tämän sivun sijaan

Hyvät (sähkökäyttöiset) aloittelijan 50cc mopot työmatkoihin

7.5.2024 9:13

Hei! Olen kiinnostunut ostamaan ja oppimaan ajamaan mopoa päivittäiseen työmatkaani kaupunkiin. Mietin, voisiko jollain suositella kohtuuhintaisia ​​50cc aloittelijaystävällisiä mopoja. En tarvitse mitään, joka ylittää 50 mph, joten se olisi loistava parametri etsimälleni nopeudelle. Kiitos ehdotuksista!

Re: Hyvät (sähkökäyttöiset) aloittelijan 50cc mopot työmatko

4.6.2024 16:17

casse kirjoitti:Hei! Olen kiinnostunut ostamaan ja oppimaan ajamaan mopoa päivittäiseen työmatkaani kaupunkiin. Mietin, voisiko jollain suositella kohtuuhintaisia ​​50cc aloittelijaystävällisiä mopoja. En tarvitse mitään, joka ylittää 50 mph, joten se olisi loistava parametri etsimälleni nopeudelle. Kiitos ehdotuksista!

Hei! Sähkökäyttöisiä 50cc mopoja ei ole, koska 50cc on polttomoottorin sylinterin tilavuus. Mopon laillinen nopeus on 45km/h, eli n. 28mp/h. Suomessa ei yleensä muutenkaan nopeuden yksikkönä käytetä maileja tunnissa. Suosittelen vähän testailla että mikä olisi hyvän oloinen mopo ajoasennoltaan, kun kuitenkin se huippunopeus on kaikissa mopoissa sama.