Keskustelu tiettyyn merkkiin tai malliin liittyvistä mopoasioista.

Alueen säännöt

Tälle pääalueelle kirjoitetaan ne merkkikohtaiset asiat, jotka käsittelevät sellaisia merkkejä joille ei ole omaa ala-aluetta.

Mikäli pyörällesi on listassa ala-alue, käytä sitä tämän sivun sijaan

honda express 50 näyttää tyhjentävän akkuja

2.3.2024 17:05

Hondani toimii hyvin, mutta en voi viedä sitä tielle ennen kuin valot toimivat jatkuvasti. pyörän vanha akku ostohetkellä ei ottanut latausta uutta suljettua. valot toimivat hetken kunnolla, mutta sitten akku tyhjeni melko nopeasti. se ei ollut powersports-akku, joten ajattelin, että minun pitäisi hankkia sellainen powersports-sovelluksiin. Ostin ylisuuren 6v 5,3ah akun (verrattuna varastossa olevaan 6v 2ah) ja pyörä näyttää edelleen tyhjentävän akkua melkein välittömästi.

voiko ajovalojen toiminnassa olla jotain vikaa? kun kytken akun kaukovalot syttyvät välittömästi ja niin myös ajovalo. jos vaihdan kauko- ja lähivalojen kytkimen, ajovalo sammuu ja syttyy riippumatta siitä, onko pyörä käynnissä vai ei. Ymmärtääkseni ajovalojen ei pitäisi toimia ilman pyörää. sekö siis tyhjentää sen?

pitäisikö pyörässäni olla jonkinlainen akkua lataava laturi, jota ei ole? tämä on ensimmäinen ilmaisuni, joten en ole varma kuinka he käyttäytyvät normaalisti.

se on turhauttavaa, koska pyörä ei ole katulaillinen, ennen kuin saan tämän kuntoon. kiitos avusta