Palaute ja keskustelu mopoalan yrityksistä. Ei mainostusta.

Alueen säännöt

Ei mainostusta!

Täällä käyttäjät voivat keskustella ja antaa palautetta mopoliikkeistä sekä tiedustella yriyksiltä esimerkiksi varastosaldoista, mutta keskustelun tulee olla käyttäjälähtöistä: ei kaupallisia mainosviestiketjuja yrityksiltä.
Lähetä vastaus

Fantic painajainen

26.7.2016 16:19

Toukokuussa 2016 ostin uuden Fantic Casa 50M Caballeron Tuusmotorsista.
Alku meni hyvin alkuhuolto tehtiin siellä kunnes To 7.7 koneesta alkoi kuulua paha ääni vaikka siinä on käytetty vain liikkeen myymää castrol öljyä ja mopolla oli silloin ajettu 1.6t km. Aika nopeasti epäilys johti kiertokangen laakereihin ja mopo vietiin pe 8.7 huoltoon Tuusmotorsiin. Nyt alkaa olla kolme viikkoa täynnä eikä Tuusmotors ole saanut mopoa korjattua. Asiaa tieduteltiin viimeksi tänään eikä saatu takeita mopon valmistumisesta. Jos tahtoa on niin luulisi ammattiliikkeen pystyvän korjaamaan yhdet laakerit kolmessa viikossa. 4:s viikonloppu pyörämiehenä edessä? :paha:

Re: Fantic painajainen jatkuu

28.7.2016 16:30

Olin tänään yhteydessä Tuusmotoriin enkä edelleenkään saanut vahvistusta aikataulusta. Kiertokangen alapään laakereita on nyt vaihdettu 3 viikkoa joten näyttää siltä että takuu työt tehdään sitten joskus. Jos tämän olisin tiennyt olisin kiertänyt Fanticin/Tuusmotorin kaukaa.
Lähetä vastaus