Palaute ja keskustelu mopoalan yrityksistä. Ei mainostusta.

Alueen säännöt

Ei mainostusta!

Täällä käyttäjät voivat keskustella ja antaa palautetta mopoliikkeistä sekä tiedustella yriyksiltä esimerkiksi varastosaldoista, mutta keskustelun tulee olla käyttäjälähtöistä: ei kaupallisia mainosviestiketjuja yrityksiltä.
Lähetä vastaus

Mopo Sport

28.5.2014 9:09

Avaamme uuden otsikon Mopo Sportille tänne palstalle yrityksemme toimesta. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti ja kuulla niin positiiviset kuin negatiivisetkin mielipiteet toiminnastamme suoraan asiakkailtamme. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiin, joskin emme voi suoraan kommentoida yksittäisiä asiakastapauksia julkisesti.

Re: Mopo Sport

24.11.2014 21:54

Mopo-Sportista on hyvät kokemukset. Myymälässä käyn usein, lähellä kun asun. Tavaraa hyvin hyllyssä ja mm. iso valikoima Dell'Orton osia.

Myymälässä on kuitenkin yksi myyjä joka puhuu mitä sattuu :D väittää asioita joista ei todellisuudessa itse tiedä. Oli mm. myymässä liian isoa mäntää Nicasil -pyttyyn, eri lämpöarvoista tulppaa vakiona ja kertonut virheellistä tietoa ainakin kahdesta moposta :D siis en tarkoita että myyjän pitäisi tietää kaikki mutta kun kivenkovaan väittää vaikka asiakas on tarkistanut säätöarvotaulukosta :roll:

Silti, hyvät kokemukset ja aion käydä jatkossakin!

Re: Mopo Sport

24.11.2014 23:13

Paikan päällä saa kyllä todella hyvää palvelua ainakin omasta mielestä, mutta sitten tuo puhelin/email/verkkopuoli muutenkin on itselläni ollut hieman hankalaa

Re: Mopo Sport

9.11.2016 3:59

Tähän mennessä tilaukset tulleet nopeasti ilman ongelmia ja siististi pakattuina. Käytän myymäläänne varmasti jatkossakin :D

Re: Mopo Sport

9.11.2016 18:30

Ei ole kuin positiivista sanottavaa kyseisestä liikkeestä. Palveluhenki ja tuotteiden varastotilanne ollut aina hyvä toisin kuin monella muulla kilpailijalla. Jatkossakin kun jotain tarvitsen, kysyn ensin Moposportilta. :nörtti:
Lähetä vastaus