Palaute ja keskustelu mopoalan yrityksistä. Ei mainostusta.

Alueen säännöt

Ei mainostusta!

Täällä käyttäjät voivat keskustella ja antaa palautetta mopoliikkeistä sekä tiedustella yriyksiltä esimerkiksi varastosaldoista, mutta keskustelun tulee olla käyttäjälähtöistä: ei kaupallisia mainosviestiketjuja yrityksiltä.
Viestiketju on lukittu

Re: Scootzstore

12.5.2012 21:37

Lappuu kirjoitti:http://www.scootzstore.fi/yritys-i-50.html Tuonne tainut jäädä jotkin vanhat aukioloajat? Onneksi päästiin vielä sisään, ettei sentään aivan turhaa reissua tullut :)


Totta. Asia päivitetään samantien...

Oikeat aukioloajat ovat: MA-PE 10-17 ja LA 10-16

Aap- kirjoitti:Kiitoksia mukavasta palvelusta, nopeasta postituksesta ja hyvästä tarjouksesta :P . Yksi asia missä voisitte parantaa ois se, että kun viette paketin postiin niin lähettäisitte sähköpostiin seurantakoodin. ;)

EDIT: Mullakin tuli postilta viesti, mutta vasta postin kiinni menemisen jälkeen.. Kysyin erikseen ennen sitä Scootzstorelta seurantakoodia ja se oli ollut jo paljon aiemmin postissa.


Seurantakoodin pyrimme pistämään samantien kun paketti lähetetään. Välillä tähän tulee kuitenkin viivästyksiä. Viimeistään tekstiviestissä minkä itella lähettää selviää kun paketti on saapunut perille.

Re: Scootzstore

12.5.2012 22:39

Lari, pari ehdotusta työkaluvalikoimaan:

  • Variaattorin lukitustyökalu
  • Kytkikellon lukitustyökalu
  • Ulosvetäjä vauhtipyörälle

Re: Scootzstore

15.5.2012 10:11

Shape kirjoitti:Lari, pari ehdotusta työkaluvalikoimaan:

  • Variaattorin lukitustyökalu
  • Kytkikellon lukitustyökalu
  • Ulosvetäjä vauhtipyörälle


Tämä ongelma on koko kaupassa vielä tällä hetkellä. Nämäkin kaikki kyseiset työkalut on mahdollista saada jo nyt. Verkkokauppaan ne eivät ole vielä päivittyneet. Vaatii 100% päivittäisen työajan jotta tuotteita alkaa kauppaan tulemaan. Edelleen opiskelu vie päivittäisestä työajasta kuitenkin sen 50-70% pois niin aikaa päivitykseen ei ole :|

Kesällä otetaan sitten jo ensiaskel asiassa. Lopulliseen muotoonsa sivustot muokkautuvat kuitenkin vasta vuonna 2013-2014. (opiskelut päättyvät).

LarZu

Re: Scootzstore

16.5.2012 17:01

Paljonkohan se tuo renkaanvaihto maksaa tuossa Master Motorilla, jos teiltä sen renkaan ostaisi? Jotain tuollaista tarjousta teidän sivuilla näin.

Re: Scootzstore

16.5.2012 20:25

http://mastermotor.fi/3

Siellähän se lukee
" Rengastyöt:
Mopot ja Skootteri irtorengas 8,00€/kpl
Mp ja henkilöauto irtorengas 27,50€/kpl
Crossi/piikkirengas (vannelukollinen) irtorengas 25€/kpl
Mönkijä irtorengas 15€/kpl
alta-alle vaihdon hinta tapauskohtaisesti, Kysy!"

Re: Scootzstore

16.5.2012 21:56

aeroxman kirjoitti:Paljonkohan se tuo renkaanvaihto maksaa tuossa Master Motorilla, jos teiltä sen renkaan ostaisi? Jotain tuollaista tarjousta teidän sivuilla näin.


Asiasta on neuvoteltu ja hieman alennusta asennukseen saa. Tarkemmat tiedot saa master motorilta :)

Re: Scootzstore

21.5.2012 20:02

Minkälainen tuo teidän 17.5 mm PHVA dellorto on? Kummalla puolella säädöt? Onko alipaineletkun paikkaa?jne. Toisena kysymyksenä: Milloin tuota motoforcen 70 cc sport sylinteriä on tulossa varastoon?

Re: Scootzstore

22.5.2012 12:06

MaNeero kirjoitti:Minkälainen tuo teidän 17.5 mm PHVA dellorto on? Kummalla puolella säädöt? Onko alipaineletkun paikkaa?jne. Toisena kysymyksenä: Milloin tuota motoforcen 70 cc sport sylinteriä on tulossa varastoon?


Ihan perusmallin phva kaasutin kyseessä. Kaikki tarvittava löytyy.

motoforcen 70cc sporttia löytyy tällä hetkellä suoraan varastosta minarellin vaakakoneisiin (ilmajäähdytteiset). Tilaamalla löytyy muihin malleihin.

Re: Scootzstore

4.6.2012 21:32

Moro!

Koskas muuten S6 streetracen pyttyjä ja stagen kytkimiä tulossa lisää varastoon?
Tilausnumero: 178 ;)
__
koskas muuten postiennakko tulee maksuvaihtoehtoihin?

Re: Scootzstore

4.6.2012 22:16

Sivulta 8 poimittua:
|LarZu| kirjoitti:Moi kaikille!

Sivujamme päivitetään hintojen ja toimitustapojen suhteen. Uusia tuotteita tulee myöhemmässä päivityksessä.

Harmittava tutkimustulos on selvillä.

Toimintamme on ollut nyt 4kk ajan käynnissä ja huomasimme harmittavan seikan liittyen postiennakkotilauksiin.

100 postiennakkotilauksesta n.8-10 tilausta jäi keskimäärin noutamatta. Ihmettelen tätä määrää suuresti.

Se on kuitenkin jo 10% tilauksien määrästä ja jokainen noutamatta jätetty paketti tekee yrittäjälle ison miinuksen toimitusmaksujen yms. kanssa.

Tästä syystä johtuen scootzstoressa on toistaiseksi voimassa vain ennakkomaksu vaihtoehto. Näin saadaan hommaa vähän kannattavammalle pohjalle. Myöhemmin harkitsemme asiaa uudelleen. Nyt hinnastoja mietitään ja järkevintä ratkaisua tuohon ongelmaan etsitään.

Lisäksi myymälästä nouto on edelleen mahdollista + maksu paikanpäällä. Myymälän aukioloajat ovat muuttuneet ja ne ovat nyt:

MA-PE 10-17 (tarvittaessa ilmoitamme jos aukiolot muuttuvat)
LA 10-16

Toivon ymmärrystä asiakkailtani asiaan liittyen. Sivustot palaavat tod. näköisesti ensi viikolla jälleen käyttöön.

LarZu

Re: Scootzstore

5.6.2012 0:07

Mitenkä tällä puljulla oikein menee ku tuntuu että kokoajan on aivan polkuhintaan tavaraa ?

Re: Scootzstore

5.6.2012 0:10

Koska muilla puljuilla on älyttömästi ilmaa hinnoissa.

Re: Scootzstore

5.6.2012 15:09

Voin kokemuksesta kertoa, että katteet on mopoalalla aika mitättömiä. Harvalla on vara pitää ilmaa hinnoissa. Kilpailu on kova.

Re: Scootzstore

5.6.2012 22:27

H@NNU kirjoitti:Mitenkä tällä puljulla oikein menee ku tuntuu että kokoajan on aivan polkuhintaan tavaraa ?


"polkuhintaan" olevat tuotteet ovat näitä talven ensimmäisinä viikkoina hommattuja tavaroita joista nyt pyritään kovalla tahdila pääsemään eroon, sillä valikoimaamme karsitaan näiden tuotteiden osalta. Nämä edellä mainitut tuotteet ovat kuitenkin vain murto-osa koko kaupan valikoimasta.

Puljulla menee varsin hyvin lähtökohtiin nähden. Viimeisin juttu on se että scootzstore laajentaa jälleen, tosin uusi paikka löytyi samaisesta rakennuksesta mistä nykyinenkin. Eli nyt on tilaa enemmän mihin rakennella varastoa sekä myymälää.

FaiberGlass^ kirjoitti:Voin kokemuksesta kertoa, että katteet on mopoalalla aika mitättömiä. Harvalla on vara pitää ilmaa hinnoissa. Kilpailu on kova.


Totta. Tällä alalla kaupanteko vaatii paljon muutakin kuin pelkkää myymistä. En nyt lähde enempää paljastelemaan omia juttujani mutta näin olen asian laidan kokenut ja nähnyt :) Hinnoissa ei hirveitä katteita ole, joten laajan asiakaskunnan rakentaminen on ensisijaisen tärkeää vaatii se toki muutakin jotta homma toimii.

Re: Scootzstore

5.6.2012 23:07

Et nähtävästi nähnyt huomannut aikaisempaa viestiäni, joten kysäsempä uudestaan ;)

Koskas tulossa Stagen Streetrace pyttyjä sekä stagen kytkimiä ym. mitä tilauksessani oli. Tilausnumero 178, tunniste 190.

Huomenna käyn maksamassa tilauksen. Aikasemmin topikissa sanoit, että kestää n. Viikon saada tuotteet varastoon jos on tilaustavaraa, mutta tuotteet ovat olleet yli viikon " ei varastossa".. Että saiskohan tällä viikolla jo paketin matkaan? Kun samassa pankista maksan, niin pitäs heti näkyä :)
Viestiketju on lukittu