Mallikohtaista yleiskeskustelua kevytmoottoripyöriin liittyen, ei tekniikkakeskustelua!

Alueen säännöt

Ei tekniikkaan liittyvää keskustelua tälle alueelle!

Tekniikalle on oma alueensa.

Moottorivika Yamaha wr 125 r:ssä

21.6.2023 12:00

Ensimmäinen viesti täällä, joten en ole varma, onko tämä oikea paikka kysyä, mutta arvelin, että monet ihmiset saattavat tietää, mitä täällä tapahtuu.

Joten sain wr 125r:n ja se toimi hienosti muutaman viikon, 20k/km ajettu ennen kuin ostin sen ja moottori kävi ja käynnistyi täydellisesti ilman sytytyskatkoja tai mitään. Toisena yönä risteilin maksimikaasulla ja moottori pysähtyi. Se ei hajonnut tai mikään vain lakkasi ampumasta. Ei syty takaisin, mutta kääntyy.

Siinä on hyvä kipinä, koska ostin uuden tulpan, kaikki sulakkeet kunnossa, akku hyvä, pakokaasu haisee bensalle ja bensapumppu käy.

Se työntää ilmaa ulos kuin mestari, kun käännän sen ympäri ja se kääntyy hienosti.

Joten koska siinä on puristus (ei mitattu), kipinä ja kaasu, en voi selvittää, mikä siinä on vialla.

Siitä ei myöskään kuulu mitään outoa ääntä, kun käännän sen ympäri.

Mitään ideoita?

Re: Moottorivika Yamaha wr 125 r:ssä

10.7.2023 20:01

Poisto.
Viimeksi muokannut mustavi päivämäärä 14.6.2024 12:04, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Moottorivika Yamaha wr 125 r:ssä

28.2.2024 6:35

Vaikka mainitsit, että kaikki sulakkeet ovat kunnossa ja akku hyvässä kunnossa, kannattaa tarkistaa kaikki sähköliitännät ja johtosarjat mahdollisten vaurioiden tai korroosion varalta. Kiinnitä erityistä huomiota sytytysjärjestelmän ja moottorin antureiden ympärillä oleviin liitäntöihin. Buckshot Roulette

Re: Moottorivika Yamaha wr 125 r:ssä

3.4.2024 5:14

Todella vaarallinen moottorin äkillisen sammumisen yhteydessä. Tarkista huolellisesti sytytysjärjestelmän ja moottorin antureiden ympärillä olevat liitännät sekä komponenttien väliset sähköliitännät bob the robber

Re: Moottorivika Yamaha wr 125 r:ssä

5.4.2024 7:42

Kuvauksesi mukaan vaikuttaa siltä, ​​että moottorissa Suika game on vikaa, kannattaa ottaa yhteyttä ostopaikkaan takuuta ja korjausta varten.