Mallikohtaista yleiskeskustelua kevytmoottoripyöriin liittyen, ei tekniikkakeskustelua!

Alueen säännöt

Ei tekniikkaan liittyvää keskustelua tälle alueelle!

Tekniikalle on oma alueensa.

2022 Kawasaki Mule 4010 Trans - Polttoaine öljyssä

10.5.2022 14:38

Hei,

Ostin ensimmäisen UTV:ni, uuden 2022 Mule 4010 Transin, noin 6 viikkoa sitten. Siinä oli 1,5 tuntia käytössä, kun hain sen Kawasaki-jälleenmyyjältä. Sitä käytetään kevyisiin pihatöihin ja työmatkaan kiinteistöllämme. Se on hyvin hoidettu, kiihdytän hitaasti enkä ota kaasua noin puoliväliin. Sillä on tällä hetkellä noin 9 tuntia, ja se oli juuri täytetty kaasulla ensimmäistä kertaa (sen jälkeen kun toin sen kotiin).
https://omegle.onl/ vshare
Tarkistin öljyn tänä iltana ja huomasin nestepisaroita erottuneen öljystä - luulin aluksi, että se oli vettä mittatikun päällä. Mittatikun pyyhkimisen jälkeen tunsin heti kaasun hajun. Haju oli melko voimakas ja sen voitiin haistaa myös mittatikun putkesta. Öljyn taso on myös noin 1/4 tuumaa täyden merkin yläpuolella. Tämä oli ensimmäinen, jonka olen huomannut öljytason olevan täyden merkin kohdalla tai sen yläpuolella. Moottoria ei ollut käynnistetty 24 tuntiin. Suurin huolenaiheeni on havaittu polttoainemäärä, kun otetaan huomioon aika, joka on laitettu tälle koneelle - olen käynyt läpi vain yhden säiliön kaasua. Oletan, että tämä jatkaa öljyn laimentamista, mitä pidempään moottoria käytetään. Ensimmäisenä UTV:n ja Kawasakin omistajana olisin kiitollinen kaikista neuvoista/panoksesta.

Aion soittaa huomenna sekä Kawasakille että jälleenmyyjälle.

Kiitos!

Re: 2022 Kawasaki Mule 4010 Trans - Polttoaine öljyssä

27.7.2023 12:20

Subway Surfers is one of the most popular and addictive endless runner games in the world. You play as Jake, Tricky, or Fresh, who are trying to escape from the grumpy Inspector and his dog.