Mallikohtaista yleiskeskustelua kevytmoottoripyöriin liittyen, ei tekniikkakeskustelua!

Alueen säännöt

Ei tekniikkaan liittyvää keskustelua tälle alueelle!

Tekniikalle on oma alueensa.

Husqvarna sm 125 mielenkiintoinen vika

15.10.2018 20:58

Tosiaan omistan hussen vuosimallia 2010. Nyt viimeaikoina on ollut hussen kanssa hieman ongelmia ja nyt tarvitaan todellakin apua.
Kaikki alkoi kun pysähdyin viikko sitten tien reunaan. Kun käynnistin mopon, se rajoitti kierroksen valehtelematta 6000rpm eikä liikkunut eteenpäin kunnolla. Tankkasin ja husse lähti käyntiin normaalisti ja ajattelin että minulla oli vain bensa lopussa. Husse toisti tämän kuitenkin viikon aikana useaan kertaan. Aluksi se ei kiertänyt ja muutaman käynnistyksen jälkeen toimi normaalisti.
Toissapäivänä putsasin hussen kaasarin sekä ilmanputsarin. Silti kyseinen "mopo" teki saman uudelleen, mutta muutaman käynnistyksen jälkeen on aina lähtenyt toimimaan.
Juuri äsken tämä laitos kuitenkin sanoi itsensä irti vähän suuremmin. Mopo vain yht äkkiä sammui normaalin ajon jälkeen. Nyt mittarissa ei pala mikään eikä mopo saa kipinää (eikä tietenkään lähde käyntiin). Valot toimivat normaalisti.
Auttakaa miestä hädässä. Voisiko tässä olla kyse palaneesta sulakkeesta, vioittuneesta cdi:stä vai kenties jopa jostakin viasta johtosarjassa?
Kaikkia asiallisia vastauksia kuunnellaan ja toivotaan, että saataisiin tämäkin hupsutin takaisin ajoon!

Re: Husqvarna sm 125 mielenkiintoinen vika

16.10.2018 15:03

Ainakin mun korvaan kuullostais vähän joltain sähkövialta. Ekana kattoisin kaikki liittimet ja ettei mikään johto nirhaantunu poikki. Varmaan jos kavereilta löytyy samaa pyörää nii vois koittaa toisella staattorilla tai eculla.

Tulevaisuudessa voit kysyä suoraan tuolta sm 125 ketjusta eikä tarvii aina tehä sitä uutta viestiä :roll:
E: eli siis täältä http://www.motot.net/forum/viewtopic.php?f=100&t=87054

Re: Husqvarna sm 125 mielenkiintoinen vika

16.10.2018 15:10

Juu kiitti. En osannut sinne laittaa, kun väsyneenä edes jostakin yritin kysyä apua. Saan kaverin saman vuotisesta hussesta ensi viikolla tuon ecu boksin, niin kokeillaan että toimisiko...

Re: Husqvarna sm 125 mielenkiintoinen vika

5.12.2023 7:59

Ota yhteyttä blossom word game:n moottoripyöräkorjaamoon tai ammattimekaanikkoon, joka voi tarkastaa pyöräsi ja diagnosoida ongelman tarkemmin. Heillä on työkalut ja tiedot, joita tarvitaan moottoripyöräsi korjaamiseen ja kunnossapitoon.

Re: Husqvarna sm 125 mielenkiintoinen vika

15.1.2024 17:07

I would start by covering all of the connectors and making sure that no wires are broken. You might be able to experiment with a new stator or ecu if your pals own the same spacebar clicker

Re: Husqvarna sm 125 mielenkiintoinen vika

5.3.2024 9:39

Go beyond mere infinite craft online entertainment and immerse yourself in the world of extreme wealth.