Mallikohtaista yleiskeskustelua kevytmoottoripyöriin liittyen, ei tekniikkakeskustelua!

Alueen säännöt

Ei tekniikkaan liittyvää keskustelua tälle alueelle!

Tekniikalle on oma alueensa.

Orion

31.12.2014 15:37

Mitäs mieltä ootte Orionin kevareista? Tuli semmonen idea et jos ostais semmosen kun tonnilla uuden sais ja sitte tuunais oikein kunnolla ja rahaa säästämättä. Jos voisitte kans samalla heittää ideoita että mitä kaikkea pitäisi tehdä jotta tulisi mahdollisimman tehokas ja luotettava. :D

Re: Orion

2.1.2015 22:52

Entäpä jos kertaisit foorumin säännöt? :)

Re: Orion

2.1.2015 23:57

Eipä tainnu olla muuten vielä orioneista ketjua täällä? Mutta kuitenkin, jos luotettavan ja tehokkaan orionista haluat niin kone ainakin vaihtoon samointein.

Kandee kyllä mielummin ostaa suoraan joku detsi, kun ostaa joku kiinanpaska ja iskee kaikki rahat sen tuunaamiseen. Kokemuksen syvä ääni puhuu nyt.

Re: Orion

3.1.2015 20:57

Oho, sori :D

Samaa mieltä edellisen kanssa. Ei mitään järkeä. Siitä tuskin tulee saamaan rahojaan koskaan takaisin. Saattaa käydä niin, että jää tappiolle ja kunnolla jos saa sen myytyä.

Detsillä nyt esimerkiksi voi jäädä suht helposti voitolle kun myy pois. Niitä yz/detsejäkin on nähty, eli yz detsin runkoon kasattuna. maksaa ehkä muutaman tonnin rakentaa, mutta niitä on näyttänyt menevän viidelläkin tonnilla.

Ei sillä että sun pitäis just detsi hommata :D Suosittelen vaan, toki niitä muitakin 2-tahteja on. :)

Mulla oli mielessä että 125 Derbi Sendan viritän tappiin, mutta tulin järkiin ja vaihdoin detsiin :lol:


Noista kiinalaisista kuullut huonoa enemmän kuin hyvää. Saattaa olla, että kannattaa alustakin vaihtaa moottorin ja sähköjen lisäksi. Rungoistakin kuulemma lähtenyt kiinnikkeet irti..